Ανακοινώσεις

Πρακτική άσκηση στην ΟΥΣΙΑ Ι.Κ.Ε.

Καλημέρα σας,
είμαι ο εκπρόσωπος της νεοϊδρυθείσας εταιρείας ΟΥΣΙΑ Ι.Κ.Ε. (www.ousia.gr).


Δημιουργούμε ένα καινοτόμο και εναλλακτικό δίκτυο προμήθειας και διανομής τροφίμων, διαθέτοντας βιολογικά προϊόντα απευθείας από τους καλλιεργητές, χωρίς ενδιάμεσους εμπόρους, και χωρίς να διατηρούμε stock.
Η διαχείριση νωπών προϊόντων χωρίς stock μας επιτρέπει να λειτουργούμε με μικρότερο περιθώριο κέρδους, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο βιώσιμες τιμές χονδρικής για τους μικρο-βιοκαλλιεργητές που συνεργαζόμαστε.


Ενδιαφερόμαστε να προσλάβουμε στα πλαίσια πρακτικής άσκησης φοιτητές του τμήματός σας οι οποίοι θα συμμετέχουν στις εξής δραστηριότητες:
  1. Σχεδιασμό & υλοποίηση συστήματος που θα υποστηρίζει τα περίπλοκα no-stock logistics μας.
  2. Σχεδιασμό & υλοποίηση συστήματος διαχείρισης όλων των οικονομικών της εταιρείας μας.

Ο/Η φοιτητής/φοιτήτριά σας θα συμμετέχει σε όλες τις φάσεις των εν λόγω δραστηριοτήτων, το οποίο θα του/της δώσει μία πολύ πιο σφαιρική εικόνα του πώς “λειτουργούν” τα πράγματα, σε αντίθεση με την εμπειρία που θα είχε σε μία οποιαδήποτε εγκαθιδρυμένη εταιρεία όπου θα είχε να εκτελέσει μία πολύ συγκεκριμένη εργασία. Μας ενδιαφέρει ιδιαιτέρως να χτίσουμε μία μόνιμη συνεργασία με τον/την φοιτητή/-τρια και μετά την ολοκλήρωση της πρακτικής άσκησης.
Θα είμαι εγώ ο υπεύθυνος εκπόνησης της πρακτικής άσκησης του/της φοιτητή/φοιτήτριάς σας. Είμαι απόφοιτης του τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Έχω εργασθεί ως Software Engineer και Business & Systems Analyst, σε μεγάλες εταιρίες στην Ελλάδα όπως: Vodafone, Cosmote, Intrasoft International. Πριν ξεκινήσω το εν λόγω εγχείρημα εργαζόμουν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στις Βρυξέλλες, αρχικά σε ρόλο Business Architect και έπειτα σε ρόλο Enterprise Architect. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και θα χαρώ να ακούσω από εσάς.

Με εκτίμηση,
Γρηγόρης Μάστορας
Διαχειριστής ΟΥΣΙΑ Ι.Κ.Ε.